"Найбезпечніше місце для Єфремова - це в`язниця": Ландик розповів, що перших росіян для захоплення Луганської ОДА та СБУ проплачував Єфремов

Автобуси він оплачував, їх везли з Красної Талівки та Мілового. Усього їх було привезено 100-150 людей. Колишній нардеп готовий свідчити проти Єфремова в суді.

Володимир Ландик. Фото google.com

Саме за командою екс-голови фракції Партії регіонів у ВР Олексндра Єфремова відбувалося захоплення Луганської ОДА та місцевого відділу СБУ. Про це в ефірі телеканалу "112 Украина" заявив колишній член партії регіонів, депут IV і V скликання Володимир Ландик, повідомляють Патріоти України.

"Найбезпечніше місце для Єфремова - це в`язниця. Він не просто посягав на територіальну цілісність України, він посягнув на неї, він зробив це своїми руками, зі своїми поплічниками. Перші росіяни, які захопили 3 та 9 березня будівлю нашої державної адміністрації, вони були привезені за його командою та під керівництвом голови обласної ради Голенка. Автобуси він оплачував, їх везли з Красної Талівки та Мілового. Усього їх було привезено 100-150 людей. Вони ж були привезені знову й на захоплення СБУ. Це все його робота", - повідомив екс-нардеп.

За словами Ландика, місцеві депутати передали докази цих фактів у СБУ, проте, коли відбулося захоплення місцевого відділення, ці матеріали зникли.

Ландик впевнений, що Єфремов не випадково взяв квитки до Відня саме зараз. "Він розумів, що рано чи пізно його затримають. Він хотів показати всй країні, що законослухняний, ходить на судові засідання у справі до 16 січня, а сам збирався тихо зникнути. Він не просто їхав до сина", - сказав Ландик.

Екс-парламентарій планує свідчити проти Єфремова.

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...

ГУР проти російського "Тора": У мережі показали, як HIMARS спалив пускову ворожого ЗРК (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:21

На Запорізькому напрямку бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки МОУ спільно із операторами HIMARS виявили та знищили пускову установку зенітного ракетного комплексу "Тор", передають Патріоти України. Деталі: Розвідники зазначають, ...